Driver du också eget? Behöver du fler kompetenser för att ta dig an större uppdrag? Eller tycker du helt enkelt att det är tråkigt att sitta hemma och jobba? Vi erbjuder inte bara en kontorsplats – ett gäng trevliga lunchkompisar ingår i hyran.

På Baringo passar du som trivs i rollen som egenföretagare, men ändå vill dra nytta av fördelarna att ingå i en organisation. Lite som att vara anställd, fast ändå inte.

Baringo är som en stor familj, en ganska brokig sådan. Från början bestod vi av fem nätverkande egenföretagare inom reklam- och kommunikationsbranschen. En höstkväll 2006 kom vi att tänka på att våra kunder skulle få det så mycket bättre om vi slog våra påsar ihop.

Sagt och gjort. Idag är våra kunder fler och nöjdare än någonsin. Samtidigt jobbar vi och trivs som aldrig förr. Dessutom växer vår familj ständigt, idag består Baringo av olika kompetenser som samsas under ett och samma tak.

Men det finns så klart alltid plats för fler kreativa och ambitiösa egenföretagare som vill utvecklas i samarbete med andra. Vi hoppas du hör av dig!