Att kommunicera handlar inte bara om att välja kanal, koncept och strategi. Det handlar också om att med hjälp av erfarenhet och nyfikenhet förutse trender, tendenser och teknisk utveckling. Vi gillar inte att strosa längs vältrampade stigar. På Baringo gillar vi att ifrågasätta, analysera och bryta ny mark.

Idé och koncept

På Baringo vill vi förstå ert företag på djupet. Därför engagerar vi oss alltid i er historia, affärsidé, målgrupp, omvärld och visioner. Utifrån den grundläggande kunskapen tar vi fram strategi, varumärkesplattform och kommunikativa koncept som överraskar. Men som ändå känns rätt i magen.

Design

Vi designar visuella identiteter för en mängd olika kanaler och applikationer. Vi har inte avgränsat oss, utan arbe
tar både med information, reklam och interaktionsdesign inom det digitala.

Text

Du har budskapet (och om du inte har det så hjälper vi dig att ta fram det) och vi har orden. Eller så har du historien och vi skriver berättelsen. Ord kan beröra, förföra eller till och med uppröra. Vi gör alla typer av texter och copy – reklam och information, manus, storytelling och även en bok då och då.

Digitalt

Baringo levererar inte bara digitala strategier, vi kan även producera mobila appar, e-handel, webbplatser och interna system. Vi integrerar molntjänster med era befintliga system för att göra kundupplevelsen så användarvänlig som möjligt. Våra utvecklare och designers arbetar tätt tillsammans för att skapa produkter som är funktionella och goda bärare av ert varumärke.

Sociala medier

Vi har kommunicerat i och jobbat med strategier för sociala medier så länge de funnits. Vi kan vara din redaktör när du inte hinner, vill eller kan. Behöver du eller dina medarbetare utbildning ordnar vi det också.

Film och foto

Från idé till färdig reklam- eller informationsfilm – Baringo hjälper dig hela vägen. Vi anpassar materialet anpassas för att användas i flera olika kanaler som tv, webb, presentationer och sociala medier.

Event

Flera av våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arrangera evenemang, ibland upp till flera tusen besökare. Baringo har organisationen för att ta hand om hela ditt evenemang – från planering och marknadsföring till genomförande på plats.