Kommunikation innefattar både hjärta och hjärna. Våra kreativa lösningar baseras alltid på analys och grundlig research – därför är vi ganska frågvisa. För att uppnå bästa möjliga resultat sätter vi ihop ett gäng kreativa, ambitiösa och erfarna människor. Eftersom vi alla är företagare går vi in i varje uppdrag med ett passionerat driv.

Förstå

Vi vill sätta oss in i och förstå er marknad, er målsättning, era konkurrenter, era nuvarande och potentiella kunder. När vi har lärt känna varandra tillräckligt väl specificerar vi uppdraget i en brief innan arbetet går vidare.

Fundera

Kommunikation ska skapa en känsla hos mottagaren, den där glöden i ögonen eller känslan i magen. Nu sätter vi riktningen för den strategi som ska uppnå dina kommunikationsmål. Våra tankar och idéer sammanfattas i en kreativ pitch.

Forma

Att alla på Baringo är egna företagare skapar goda förutsättningar för att vi kan genomföra uppdraget med en stor skopa passion, arbetslust och känsla för uppdraget.

Fila

Kommunikation är ingen enskild aktivitet, utan en ständigt pågående process. Alltid finns det något att fila på och vidareutveckla. Det vi gör ska ge resultat. Därför är vi noga med att utvärdera, analysera och – när det behövs – tänka om.

Fira

Som kund hos oss märker du att vi har högt i tak. Inte bara i vår sekelskiftesvåning, utan också i vår företagskultur. Hos oss kan du alltid återkoppla, bolla tillbaka och ge feedback. Resultatet vi lämnar ifrån oss ska vara så bra att både ni och vi får anledning att fira.