Inte ska du väl sitta där alldeles ensam

FLYTTA IN TILL OSS ISTÄLLET!

Vi erbjuder skrivbordsplatser på Gävles charmigaste kontor. Är du egenföretagare, eller ett företag med få anställda, och vill gå till ett schysst kontor med tre meter i takhöjd, hyggliga kontorskompisar, massa kreativitet, värme och skratt?

Därför borde du överväga en flytt:

Gävle City

I hjärtat av Gävle City

Våra fina lokaler ligger mitt i stan nära både till shopping, restaurangutbud och tågstation. Dessutom har vi en stor konferenslokal som ingår i hyran.

Wow-faktor

Det är trivsamt hos oss, inget snack om saken. De flesta kunder som kommer innanför dörrarna brukar förvånat konstatera att de faktiskt kommit till ett kontor och inte till en kompis härliga sekelskiftesvåning. Sedan sparkar de av sig skorna och känner sig som hemma.

Kakor

Ok, det kanske inte är ett jättestarkt och avgörande skäl för att flytta till ett kontor. Men goda är de i alla fall, våra hembakta chokladkakor, enligt Elins hemliga recept.

Sist men inte minst -
ett helt okej gäng med kollegor

Man ska ju inte förhäva sig och framstå som märkvärdig. Men nog måste vi erkänna att vi är värda att ge en chans. Vid första anblicken kanske vi kan framstå som vilka som helst men låt dig inte luras! Hos oss finns bland annat en hårdrockstrummis, en amatörkock, en hundutställningsentusiast och två stycken blomstertanter.

Kom hit och träffa oss!
Skicka ett mejl till kompis@baringo.se