Digital marknadsföring – ökad närvaro

Behöver du hjälp med företagets digitala kommunikation? Saknas en strategi för hur företaget ska synas i digitala kanaler eller behövs det hjälp med att administrera ett konto i sociala medier?

På Baringo har vi lång erfarenhet av kommunikation och har specialistkompetens inom digital marknadsföring.

Digital strategi

Att navigera och träffa rätt i den digitala kommunikationen är svårt. Plattformar, kanaler och sättet vi kommunicerar på förändras ständigt och väldigt snabbt. Baringo kan hjälpa dig med både det långsiktiga och kortsiktiga för att du ska lyckas uppnå dina mål.

Som bäst blir det när vi får vara med när ni sätter affärsplanen för året, den övergripande kommunikationsplanen eller planerar årshjulet för er utåtriktade kommunikation.

Baringo analyserar och delar med oss av insikter så att vi tillsammans kan sy ihop en strategi där ni når ut med ert budskap, till rätt målgrupp, i rätt kanal och vid rätt tidpunkt. Vi följer sedan upp resultatet och optimerar kontinuerligt för att uppnå önskat resultat.

Bättre resultat av din strategi?

Har du redan en marknadsförings- eller kommunikationsstrategi men saknar kunskap för att omvandla den till att nå ut digitalt? Vi kan hjälpa dig med att välja kanaler för din strategi eller hur du bäst kommunicerar din kampanj. Fördelen med digital marknadsföring är att vi kan mäta och hela tiden förbättra innehållet för bästa effekt.

Vad är digital marknadsföring?

Digital marknadsföring är en marknadsföringsmetod där vi använder digitala kanaler för att nå ut till målgruppen och marknadsföra dina produkter eller tjänster online. Det ger dig möjlighet att nå ut till en stor målgrupp på ett mer kostnadseffektivt sätt än traditionell marknadsföring, som exempelvis en tidningsannons.

Mycket av digital marknadsföring handlar om att kommunicera och interagera med kunder online, och kan inkludera allt från att skapa en användarvänlig webbplats till annonsering i sociala medier för att nå ut till en ny eller bredare målgrupp. Vi jobbar hela tiden utifrån målgruppens perspektiv och behov.

”Leveransen är närvaro och den tar aldrig slut!”

Genom att jobba med sökmotoroptimering, sociala medier och content marketing där vi anpassar innehållet till rätt målgrupp når du ut till de som kan vara intresserad av dina produkter eller tjänster. Det ger också möjlighet att mäta och analysera resultatet av insatserna, vilket kan hjälpa er att förbättra strategier och öka försäljningen.

Som vanligt brinner vi för att förklara, förflytta och förändra.


Var på resan är du?

Hör av dig så bokar vi en träff. Jag berättar gärna mer om hur vi löser våra kunders utmaningar inom digital kommunikation och marknadsföring.

Jimmy Wåhlin
Digital strateg, Baringo ‭
073-211 11 97‬

Mejla mig

2633 deltagare till Science Week med digital annonsering

Baringo kan hjälpa er med all kommunikation