ICA Supermarket Strömsbro – en godare butik

ICA Supermarket Strömsbro etablerade sig 2018 i nybyggda lokaler i Gävle och har under denna tid stadigt utökat både sitt sortiment och sin kundbas. ICA är ett av Sveriges starkaste varumärken med visionen att göra varje dag lite enklare. Men ICA Supermarket Strömsbro nöjer sig inte där – de ska också göra ”Gävle Godare”. Baringo är glada att få vara med i det arbetet som strategisk kommunikationspartner.

Kommunikationspartner

Baringo inledde arbetet tillsammans med ICA Supermarket Strömsbro 2020.

De ambitiösa ägarna har under sina tre år utvecklat butiken på ett fantastiskt sätt och de har även stora planer för framtiden.

Tillsammans har vi tagit fram en strategi för att Göra Gävle godare och arbetar löpande med kommunikation, både till butik och externt.

Allting börjar med butikens stjärnor

De allra viktigaste varumärkesbärarna är personalen själva som varje dag möter kunderna i butiken och levererar service och bemötande för att göra Gävle godare.

I samband med att strategin var framtagen genomfördes en intern lansering för personalen – en godare kväll – för att visa vad ICA Supermarket Strömsbro är, vad de står för och var de ska.

En butik med god synlighet i sociala medier

Teaser film till sociala medier i samband med treårsfirande.