Berätta om dig själv!

Alla som varit på en anställningsintervju har nog fått den klassiska frågan. Och vilket företag har inte förberett en hisspitch som rabblas mer på rutin än med ambitionen att verkligen få mottagaren att lyssna och förstå. So here we go! Baringo är en kommunikationsbyrå i Gävle City med stort hjärta, mycket hjärna och framförallt ett brinnande intresse för klok kommunikation som gör skillnad. Den längre versionen återfinns nedan. 

Om oss

Kommunikationsbyrån Baringo drivs av åtta delägare i form av ett aktiebolag. Baringo har under sina 13 år som strategisk kommunikationsbyrå jobbat med allt ifrån små lokala varumärken till globala varumärken

Baringos delägare har olika kompetensområden och kan tillsammans erbjuda samtliga tjänster som krävs från en fullservicebyrå inom kommunikation och marknadsföring. 

I den egna organisationen finns AD, copy, projektledare, filmare, fotograf, eventkoordinator, digital strateg samt kommunikationsstrateg, alla med lång erfarenhet i yrket och hög skicklighet i hantverket. Våra kunder finns både inom offentlig och privat sektor, dessutom inom alla branscher såsom industri, teknik, handel, service och innovationsbolag.